A máltai csoport első levele: A kezdetek2019.08.22-én reggel 5 óra 50 perckor találkozott csapatunk az iskola előtt. Mindenki hatalmas bőröndökkel a kezében, vagy éppen a szüleit, hozzátartozóit ölelve várta az indulást. 6 órakor felpakoltunk a buszra, majd meg kezdtük utazásunkat.


A budapesti Liszt Ferenc repülőtérre érve átestünk különböző átvizsgálásokon, majd repülőre szálltunk. Mindenki élvezte az utazást, nem volt bennünk félelem, csupán izgatottság. A majdnem 2 órás út után a gépünk Málta csodálatos szigetén szerencsésen landolt. Mindenki kisebb gombóccal a torkában lépett ki, majd ámulva néztünk körbe. A levegő 35 fok körül volt és mindent beborítottak a napsütötte pálmafák. Kisbusszal érkeztünk szállásunkhoz Msida városában. Kényelmes, tágas lakásokba lakunk, szerencsére egymás mellett. Mindenki meg volt elégedve.

Az érkezésünket követő napon ellátogattunk újdonsült munkahelyeinkre, mindenki megismerte mentorát, a munkakörét és kollégáit. Szombaton és vasárnap bejártunk pár gyönyörű helyet. Jártunk Sliemában és Goldenbay-ben fürödtünk az azúrkék tengerben. Kíváncsian várjuk, milyen kalandok várnak ránk még a következő 3 hétben.
 
Kuti Míra
admin at acsjszki.hu