Balatonbogláron jártak a kollégium focistái

Április 25-én, szombaton korán reggel indult a csapat a XXXVI. Boglári Kollégiumi Diáktalálkozó helyszínére. Kilenc órakor kezdődött az ünnepélyes megnyitó, mely után nem sokat kellett várnunk az első megmérettetésre.

Csoportunkban mi nyitottuk a mérkőzések sorát, mindjárt győzelemmel: 3:1 arányban vertük meg a nagyatádiak csapatát. Kulcsár Adrián és Orsós Gábor voltak a gólszerzők, ezen kívül egy öngól javította a gólarányt.

Egy óra múlva került sor a következő meccsre, amit a tavalyi bajnok kaposvári Klebelsberg Kollégium csapatával játszottuk. Fordulatos küzdelem után ismét mi nyertünk, ezúttal 4:2-re. Kulcsár Adrián és Orsós Gábor 1-1 góllal hozta a szokásos formáját, rajtuk kívül Kuti Dániel és Orsós Viktor járult hozzá a győzelemhez. Háromból két győztes mérkőzés után joggal reménykedhettünk a továbbjutásban, de csalódnunk kellett. Harmadszorra 2:0 arányú vereséget szenvedtünk a kaposvári Eötvös Kollégium csapatától, ami jelentősen rontotta a gólarányunkat, és ez egyet jelentett a kieséssel.
A csapat tagjai: Horváth Gábor Bence 10.C (kapus), Kuti Dániel 11.D, Orsós András 11.C, Orsós Gábor 12.C, Orsós Viktor 14.HEMI, Rajó Alex 13.Fogtech, Rudics Tamás 14.VJSZ. 
(Kollégiumi hírszerkesztők)
admin at acsjszki.hu