Ballagás 2015

Április 30-án, csütörtökön az időjárást tekintve is minden az előzetes tervek szerint alakult, így 18 órai kezdettel 112 diák számára szólalt meg utoljára a csengő, hogy osztályfőnökeik kíséretében, az épületet körbejárva, az iskola udvarán vegyenek búcsút a Dombóvári Apáczai Csere János Szakközépiskolától.

Egy osztály számára az elköszönés kétszeresen aktuális volt: a közgazdasági (B osztály, osztályfőnök Koncsánszki Tünde), közlekedési (C, Weber József), informatikai (D, Nagy Emese) illetve belügyi E osztály (osztályfőnök Tigelmann Bettina) mellett elbúcsúztattuk a nyelvi képzést is: a 13. AN 2010-ben kezdte meg nálunk tanulmányait, hogy egy ún. O. éves nyelvi előkészítő képzés után csatlakozzon mostani évfolyamtársaihoz.
A ballagási műsor egyik legnépszerűbb száma egy csokor léggömb felengedése volt: mindegyik végzős osztály egy-egy képviselője egy-egy különböző színű lufit kötött össze és engedett el a szabadság és összetartozás jelképeként. A végzősök és osztályfőnökeik fáklyás diákok sorfala közt távoztak.
2015. május 4-én a Magyar nyelv és irodalommal megkezdődtek az írásbeli érettségi vizsgák.
admin at acsjszki.hu