Ballagás 2017

Izgatott diákokkal, büszke szülőkkel telt meg péntek délután az Apáczai Szakgimnázium. Egymástól és az intézménytől búcsúzott 78 diák 4 végzős osztályból.
Ünneplőbe öltözött a Szekszárdi Szakképzési Centrum Apáczai Csere János Szakgimnáziuma és Kollégiuma erre az alkalomra. Az épületet a tizenegyedikesek és a 10. D osztály tanulói díszítették fel.
Miután a végzős diákok körbejárták az iskolát, az esős időjárás miatt a díszteremben foglalták el helyüket több száz szülőtől és hozzátartozótól körülvéve. Az ünnepi műsor szokás szerint a Himnusszal, majd Gaál János igazgató úr útra bocsátó szavaival vette kezdetét. Ezt követően az Apáczai Alapítvány díjazottjai vehették át jutalmukat: Kineth Annamária, Decsi Dániel, Papp Bence és Ughy Kitti részesültek elismerésben kiemelkedő teljesítményük miatt. Az emelkedett hangulathoz verses és zenés összeállítás, zászlóátadás, valamint búcsúbeszédek járultak hozzá. Mindezeket Sebestyénné Hetesi Ildikó tanárnő koordinálta. Köszönjük valamennyi résztvevő színvonalas munkáját!
 
További képek a galériában.
 
admin at acsjszki.hu