Ballagás 20192019. május 3-án ballagtak el a Szekszárdi Szakképzési Centrum Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma végzős diákjai.

18 órakor utoljára szólalt meg a csengő a tizenkettedik évfolyam 97 tanulójának.
Az ünnepély kezdetén Gaál János igazgató úr köszöntötte a jelenlévőket, és osztotta meg gondolatait a tanítás és nevelés mai sajátosságairól. Ezután Kóródi Gábor tanár úrral, az Apáczai Alapítvány kuratóriumának elnökével együtt megjutalmazták a kiemelkedő teljesítményt elérő végzősöket: Berényi Natália, Molnár Ákos Ádám, Istovics Krisztián és Horváth Imre részesült elismerésben.

A Sebestyénné Hetesi Ildikó tanárnő által összeállított műsor szereplői gárdájában majdnem minden évfolyam képviseltette magát. A fellépők verset, búcsúszövegeket mondtak el, humoros jelenetet és dalokat adtak elő magas színvonalon. A közös ünneplés lufiröptetéssel zárult, majd az osztályfőnököktől búcsúzott mindenki a saját termében.


Sajnos az időjárás kedvezőtlen volt, ezért a rendezvényt a díszteremben tartottuk.
Köszönjük a vendégek türelmét és megértését, valamint a rendezvény szervezésében és lebonyolításában részt vevő diákok és kollégák munkáját!

:: További képek ::

admin at acsjszki.hu