Diáknap 2019Április 16-án tartottuk meg diáknapunkat 485 fő részvételével. Mindenki örömére szép tavaszi időjárást élvezhettünk.

Változatos programok várták az apáczaisokat, a legnépszerűbb esemény továbbra is a főzés volt. Igazi pikniket rendezett a parkban az a 12 osztály, aki bográcsot, tűzifát és persze alapanyagokat hozott magával. De nem csak ettünk, le is mozogtuk!

Nagyon sportosak voltunk idén. Fociban 8, kosárlabdában 6, az először meghirdetett röplabda sportágban 13 csapat versengett az első helyért. Csocsóra 23 páros, billiárdra 9 fő nevezett.
Pókerezni is lehetett, 16-an éltek a lehetőséggel.

Aki kirándulni szeretett volna, választhatta a kerékpáros vagy a gyalogtúrát. A bringások Mágocsra és Lengyelre tekertek hősiesen hegyen-völgyön át. A városkerülő túrázók a diáknapot megelőző esős időszak miatt a tavalyinál rövidebb útvonalat jártak be, ennek ellenére persze akadt olyan tanuló, akinek ezt is hosszúnak találta.

Tudásra és szerencsére is szüksége volt 14 csapatnak a Honfoglalón. A tagok néhányszor igazán meglepődtek, milyen kérdésekre tudnak válaszolni, és milyenekre nem. A játék nagyon jó hangulatban zajlott.
Az egészségsátorban gyógyteákat kóstolhattak az érdeklődök, valamint többféle mérésre vállalkozhattak. A részeg szemüveg okozta a legnagyobb derültséget, a masszív dohányos tüdő pedig többeket elgondolkodtatott.

Bár féltünk tőle, végül senkinek sem kellett az iskolában aludnia, a szabadulószobából mind a 14 csoportnak sikerült időben távozni.

A diáknap eredményhirdetéssel zárult, a legjobbak tortát, kupát, oklevelet, édességet kaptak.
Gratulálunk a nyerteseknek!

Köszönjük minden segítőnek, hogy munkájával hozzájárult a diáknap lebonyolításához!
 

admin at acsjszki.hu