ÉLMÉNYMŰHELY - KREATÍV ISKOLANAP

2013. november 6-án ÉLMÉNYMŰHELY - KREATÍV ISKOLANAP programján vettek részt az apáczais diákok, a dombóvári Művelődési Házban. A versenyen a játékos feladatok megoldásához a matematikai és természettudományos ismeretek mellett, művészi kreativitásra, kezdeményezőkészségre és összehangolt csapatmunkára volt szükség.
Az első helyezést a 10.ab osztály csapata érte el: Bessenyei Márk, Fehér Dzsenifer, Horváth Luca, Törő Noémi, Nagyházi Balázs, Szabó Dóra és Vass Viktória alkotta a csapatot.
Második helyezett a 11.d csapata lett, amelynek tagjai: Forró Ramóna, Németh Dániel, Várai Ádám, Galambos Márk, Tilinger Gergő, Szőke László és Katona Viktória voltak.
Iskolánkat képviselte még a 11.b-ből: Nagy Zsanett, Aba Diána, Szollár Szandra, Karalyos Mónika, Bérces Anett, Szekeres Hajnalka, Gombos Barbara; a 11.e-ből Bélavári Alexandra, Kiss Virág, Lehotai Bettina, Ropoli Rebeka, Raush Dorina, Lukács Dóra, Vörös Imre és a 10.e-ből: Szüle Mátyás, Szabó Nikolett, Plesz Szilvia, Balogh Barbara, Vincze József, Timár Fanni, Kolozsvári Attila.
A csapatok értékes tárgynyereményeket kaptak, gratulálunk minden résztvevőnek!

admin at acsjszki.hu