Erasmus+

 2014
Az Erasmus+ az Európai Unió új programja, mely az oktatást, a képzést, az ifjúsági területet és a sportot is magában foglalja, több jelenleg futó programot (köztük az Egész életen át tartó tanulás programot) egyesítve.
Intézményünk 2014. március 16-án nyújtott be pályázatot  „Új informatikai technológiák elsajátítása Európában.” címmel. A pályázat célja elsősorban az informatikai szakmai tudás bővítése volt új munkakörnyezetben angol nyelven.  2014 májusában értesültünk róla, hogy a pályázat elbírálói támogathatónak ítélték elképzeléseinket így a 25609 eurót nyertünk a mobilitási gyakorlatokra  és ezek szakmai előkészítésére.
Ebből az összegből három két hetes kiutazást tudunk megvalósítani, amit elsősorban tartalmas szakmai munkával, kirándulásokkal, városlátogatásokkal új kultúrák megismerésével kívánunk eltölteni.
I.                 Mobilitás:Szicília Barcellona Pozzo di Gotto 2014. augusztus 11-25. A csoport tagjai: Dragovácz Dávid, Budavári Richárd, Zámbó Bence, Balogh Márk, Czuh Milán  ( valamennyen 13,inf osztályos tanulók), a csoportot Fodorné Csepeli Diána tanárnő kíséri el .
II.               Mobilitás: Málta Valetta 2014. augusztus 16- 30-ig. A csoport tagjai: Gadácsi Odett 13.an, Kerekes Diána 13.inf, Galambos Márk 11.d, Németh Dániel 11.d, Futó Attila 13.inf, és Lénárt Richárd 13.inf A csoportot Nagy Emese tanárnő kíséri.
III.              Mobilitás: Nagy-Britannia Plymouth 2015. tavaszán. Az öt gyakornokból álló csoportot Németh Csilla tanárnő fogja felkészíteni és elkísérni.
A szakmai gyakorlatokról szöveges és képes összefoglalók folyamatosan készülnek, ezeket itt olvashatjátok!
Beszámolók: Málta 2016
Beszámolók: Málta 2014
Beszámolók: Szicília
Beszámolók: Plymouth

 
 Fotók
admin at acsjszki.hu