Kedves leendő 9. évfolyamosok!

Az idei évben megváltoztak a tankönyvrendelés szabályai, így a felvételi értesítéssel kézhez kapott igénylőlapot (tankönyvrendelő vagy igénylőlap tanulói tankönyvtámogatáshoz ) május 11-ig juttassák vissza - személyesen vagy levélben -  az iskola könyvtárába. (Levél esetén legkésőbb május 11-ig, adják postára!)
A tankönyvrendelő lapot csak a kézpénzes tanulók töltsék ki, csak abban az esetben kell visszajuttatni, ha szeretnék valamelyik tankönyvet lemondani, mert máshonnan meg tudják szerezni. A határidő után visszaérkező lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni!
Az „Igénylőlap tanulói tankönyvtámogatáshoz” című nyomtatványt azok juttassák vissza május 11-ig (személyesen vagy levélben), akik ilyen támogatásban részesülnek, mert az igénylőlapon felsorolt valamelyik kategóriában jogosultak a támogatás igénybevételére! Az ehhez szükséges igazolásokat (pl.: gyermekvédelmi határozat, családi pótlékos igazolás…) a beiratkozáskor szükséges bemutatni, de legkésőbb augusztusban a könyvosztás alkalmával!
Felhívom a gyermekvédelmi támogatásban részesülőket, hogy az igényt a lejárat előtt 3 hónappal már be lehet nyújtani!
Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük!
CsatolmányMéret
9evf-megrendelo.doc549 KB
admin at acsjszki.hu