Kedves Szülők, Diákok!

A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is díjbekérőt fog küldeni a Könyvtárellátó a lakcímükre a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. Amennyiben lakcímükben változás történt azt jelezzék az iskola könyvtárában, mert a díjbekérő a rendszerben június 30-ig rögzített/módosított címre fog postai úton megérkezni.
Az iskolából a rendelés leadását követően kiiratkozó tanuló ne fizesse be a könyvek árát, illetve a pótvizsgára küldött diák várja meg vizsgája eredményét a befizetéssel.
Az ingyenességre jogosult tanulók a megfelelő igazolásokat legyenek szívesek bemutatni a könyvtárban, mert ingyenes tankönyv kiadására csak abban az esetben van lehetőség, ha az igazolás a tankönyvrendelés és átadás időpontjában vagy az átadás időpontjában érvényes a 2014/2015. tanévre. 
A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a Szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele, csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.
A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó honlapján tájékozódhatnak. (konyv.kello.hu)
Amennyiben a Szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a webshop.kello.hu oldalon regisztrációt követően megtehetik. A webshopon június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni. (Lakcím, vagy Kello-Infopont)
 
Köszönjük együttműködésüket!
admin at acsjszki.hu