Mechatronikai bemutató

2015.11.26.-án a Zalaegerszegi Műszaki Képzési és Kutatási Központ Mechatronikai mérnök BSc szak diákjai felvételi tájékoztatót tartottak iskolánk diákjai számára. Ennek keretében bemutatták a főiskolán folyó képzést. 
A képzés célja olyan mechatronikai mérnökök képzése, akik az elsajátított természettudományos, elektronikai, gépészeti, irányítástechnikai, informatikai, gazdasági és szervezési, vezetési ismeretek birtokában alkalmasak mechatronikai eszközök, berendezések és részegységek felhasználásán alapuló gyártási, szerelési és minőségszabályozási folyamatok felügyeletére és irányítására, mechatronikai eszközök tervezésére, valamint mechatronikai rendszerek üzemeltetésére, diagnosztizálására és karbantartására, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel rendelkeznek a képzés második ciklusban történő folytatására.
Tanulóink megismerkedhettek a főiskolán folytatott fejlesztésekkel is, többek között egy sűrített levegővel működő járművet, valamint egy e-formula autót is megtekinthettek az érdeklődők.
admin at acsjszki.hu