Nyitott kapuk

2012. november 13-án intézményünk megnyitotta kapuit az érdeklődő általános iskolások és szüleik előtt.A nyílt nap programja az iskola bemutatásával kezdődött. A díszteremben gyülekező nyolcadikosok és kísérőik először egy filmet láthattak az intézményben folyó munkáról. Majd Gaál János Igazgató úr és az igazgatóhelyettesek (Takácsné Kovács Beáta és Zilizi Rozália) tájékoztatták az érdeklődőket a 2013/2014-es tanév beiskolázási lehetőségeiről.
 A program folytatásaként az általános iskolai tanulók körbejárták az intézményt, apáczais tanárok és diákok kíséretében. A „séta” során az iskola fontos helyszíneit érintették és közben újabb információkat kaptak az iskolában folyó életről. A különböző szakmacsoportok és munkaközösségek munkájába is bepillanthattak. A közlekedési szak iránt érdeklődők a vasúti tanműhelyben is látogatást tettek.
Ezen a délelőttön közel 100 diák kereste fel intézményünket, a dombóvári általános iskolák tanulói mellett nagy számban érkeztek vidéki tanulók is.
Az Apáczai Csere János Szakközépiskola november 27-én újra megnyitja kapuit és sok szeretettel várja az iskola iránt érdeklődő nyolcadikosokat!
Ezen a napon lehetőséget biztosítunk (korlátozott számban) óralátogatásokra is előzetes bejelentkezés alapján.
admin at acsjszki.hu