Pedagógusok közlekedési továbbképzése

Pedagógusok közlekedési továbbképzése, mely 2012. november 6-án került megrendezésre a Szekszárdi Rendőrkapitányság közreműködésével. A rendezvényen a közlekedési szabályok változásáról, a fiatalok helyes közlekedési szokásainak kialakításáról és a jövőbeni közlekedési versenyekről volt szó.

Felhívták a figyelmünket a
www.latnieslatszani.hu
weboldalra, ahol fontos információkkal találkozhatunk, mint pl.:

  • Azon autószervizek listája, ahol ingyenesen átnézethetjük autóinkat, hogy megfelelően felkészültünk- e a téli időjárásnak megfelelő közlekedési viszonyokhoz.
  • Szemvizsgáló helyek listája, ahol ingyenesen megvizsgálják szemünk egészségét.
Említést tettek egy számomra szimpatikus „nyereményjátékról”, melynek lényege, hogy a közúti rendőr ellenőrzés során nem csak csekket, hanem nyereményszelvényt is osztogathat, az azt kiérdemlő helyesen felszerelt, és a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedő sofőröknek.
Tájékoztatást kaptunk a gyalogos és kerékpáros közlekedés legfrissebb szabályairól, illetve a KRESZ-ben történt legfontosabb változásokról melyek az adott korosztályt érintik.
Köszönöm, hogy részt vehettem a továbbképzésen. A hangulat is és az ellátásunk nagyon jó volt! Kimondottan jól éreztem magam annak ellenére, hogy a rend őreiből nem volt hiány! :D
Köszönjük, hogy vigyáztok ránk!!!
Rumbus Anikó 2012. november 12.
CsatolmányMéret
tovabbkepzes.JPG46.27 KB
admin at acsjszki.hu