Sokoldalú informatikusok

A három dombóvári középiskola kilenc csapatának részvételével 2017. május 19 - én prevenciós vetélkedőt szervezett a Dombóvári Rendőrkapitányság, Dombóvár Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága és a Mentő- állomás. Kilenc feladattal kellett a versenyzőknek megbirkózniuk, mely valóban sokoldalú próbatételt jelentett.

Először az előzetes feladatként elkészített csapatindulót kellett előadni, aztán a lánglovagok felügyelete mellett kellett üvegeket vízzel lelőni, majd a füstsátorból kellett egy üveg vizet kimenteni. A negyedik állomáson feladatlap-megoldás várta a versenyzőket (Logi-sztori), majd a „Részeges kosár”-ra kellett szédítő szemüvegben dobniuk. Ezután egy akadálypálya következett, majd egy vérző seb bekötözése a mentőautónál. Az utolsó fizikai feladat a kerékpáros akadálypálya volt, az utolsó szellemi pedig egy KRESZ- és elsősegélynyújtás teszt.
A város legjobbja iskolánk 10. és 11. D-s tanulók alkotta vegyes, „Infóziós” csapata volt, tagjai: Balogh Krisztina Dorina 11.D, Nyisztor Gabriella 11.D, Gyenei Péter Kont 10.D, Sebestyén Kristóf 10.D, csapatkapitány: Kelemen Dominik 10. D. Diákjaink nemcsak a Prevenciós Vetélkedő első díját hozták el, hanem csapatindulójukért különdíjban is részesültek.
Sokoldalú informatikusok, gratulálunk!

admin at acsjszki.hu