Szalagtűző ünnep

Kivételes napot jelentett az Apáczai végzős diákjai számára 2016. február 5. Ezen a téli pénteki napon került sor életük meghatározó eseményére, a szalagtűző ünnepélyre. Már az előkészületek lázas izgalomban teltek. A 11. évfolyam tanulói igazi meglepetés műsorral készültek és a végzősök táncpróbái is jelezték az izgatott várakozást.
A szalagtűző ünnepély 2016. február 5-én 17 órakor kezdődött. A 11.B osztály műsora fergeteges sikert aratott, „bájosan” idézte fel az elmúlt évek eseményeit. A műsort követően került sor a szalagok feltűzésére. A négy végzős osztály diákjai osztályfőnökeiktől kapták meg a középiskolai tanulmányok befejezését jelző szimbólumot. A műsort a végzősök táncprodukciói zárták.
Az ünnepélyt követő bál 19 órakor kezdődött az Apáczai dísztermében. A nyitótáncot követően a Plastyc Music Band gondoskodott a jó hangulatról. Az este folyamán az osztályok által felajánlott tombolatárgyak is gazdára találtak.
A 12. évfolyam tanulóinak gratulálunk, a hátralévő hetekre pedig jó munkát, kitartást és szorgalmas készülődést kívánunk!
A képeket itt megtekinthetők!
admin at acsjszki.hu