Tanulj Te is idegen nyelvet könnyedén, örömmel!

Meglepő, hogy tanulni így is lehet? Pedig van ilyen, ahogy ezt iskolánk egy németes és két angolos csoportja már tapasztalta is: a németesek még az iskolában a második félév során, az angolosok 2018. július 2. és július 6. között a Pécsi Tudományegyetemen, egy nagyon jól sikerült intenzív nyelvi táborban.
Mindez úgy történhetett, hogy idén tavasszal az Apáczai a Pécsi Tudományegyetemmel közös, öt féléven át tartó projektbe kezdett, melynek elnevezése Nyelvtanulással a boldogulásért. A cél, hogy iskolánkból minél több tanuló részt vehessen élmény alapú nyelvoktatásban. A foglalkozások ingyenesek, angol és német szakos egyetemi hallgatók tartják, a teljesítéshez egy diáknak 20 órán kell részt vennie.


Ha eleged van belőle, hogy nyelvórán Te vagy a legszerencsétlenebb, jobb érettségi eredményt szeretnél, vagy „csak” beszélni akarod a tanult nyelvet, miért ne próbálnád ki? Nem számít, milyen nyelvi szinten vagy, mi a célod, németet vagy angolt tanulsz, ne hagyd ki! További felvilágosítást Nagy Emese tanárnőtől kaphatsz.

Nagy Emese és Zilizi Rozália

admin at acsjszki.hu