Tisztelt Szülők!

Tag: nyílt nap

Szeretettel meghívjuk Önöket az Apáczai Csere János Szakközépiskola nyílt napjaira, amelyek 2011. november  15-én 9 órától, valamint 2011. november 29-én 9 órától kerülnek  megrendezésre.  Ezt megelőzően pályaválasztási tájékoztató szülői értekezletet tartunk 2011. november  11-én  17 órakor az iskola dísztermében. Itt részletes felvilágosítást kaphatnak 2012 szeptemberében  induló osztályainkról.

   Íme egy kis előzetes:
   Jövőre is szeretnénk indítani nyelvi előkészítő osztályt, amelybe azokat a tanulókat várjuk, akik intenzív nyelvtanulásra vállalkoznak. Heti 14 órában német vagy angol nyelvet, heti 2 órában egy második idegen nyelvet tanulhatnak. A választék: német, angol, francia, olasz, orosz. A következő szakmacsoportba a közlekedés iránt érdeklődőket várjuk. A 4 év folyamán szakmai orientációs ismereteket, közlekedési földrajzot, közlekedési és általános jogi ismereteket tanulhatnak diákjaink. A választható idegen nyelvek: a német és az angol. Közgazdasági szakmacsoportunkba a pénzvilág irányában nyitott tanulókat invitáljuk. A szakmai elméleti ismeretek gyakorlati alkalmazását teszi lehetővé a taniroda.
   Az informatika szakra jelentkezők a mindennapi alkalmazások mellett a programozás fortélyait is elsajátíthatják. A jövő tanévben is meghirdetjük közbiztonsági osztályunkat. Az itt tanulók belügyi, közbiztonsági, rendészeti ismeretek tanulása mellett önvédelmi technikákkal is megismerkedhetnek.
ÚJDONSÁG!
   A 2012-13-as tanévtől iskolánk művészeti osztály indítására kapott engedélyt. Klasszikus zenét, tánc- és drámaművészeti ismereteket, képzőművészeti alapokat kínálunk, emellett médiaismereteket, filmezési technikákat is elsajátíthatnak   leendő tanítványaink. A választott művészeti ágra sikeres felvételi vizsgát követően kerülhetnek a művészetek iránt érdeklődők.
FIGYELEM!
   A hivatalos nyílt napokat és a szülői tájékoztatót megelőzően november 9-én 13.30- tól kedvcsináló, játékos, vidám délutánra várjuk a nyolcadik osztályos diákokat, ahol kötetlenebb formában ismerkedhetnek meg az intézménnyel, a tantestülettel, régi és új szakjainkkal.
A FONTOS DÁTUMOK MÉGEGYSZER
2011. november   9.     13.30          beiskolázási nap
2011. november 11.    17.00          pályaválasztási szülői értekezlet
2011. november 15.     9.00           nyílt nap
2011. november 29.     9.00           nyílt nap
   Minden érdeklődőt szeretettel várunk a fenti időpontokban!

admin at acsjszki.hu